Haluatko liittyä jäseneksi?

Haluatko liittyä jäseneksi Kainuun Eino Leino -seuraan?

Haluatko olla mukana kantamassa suuren suomalaisen runoilijamme Eino Leinon elämäntyötä tulevaisuuteen? Paras tapa on liittyä Kainuun Eino Leino -seura ry:n jäseneksi. Seura perustettiin vuonna 1974 vaalimaan Eino Leinon elämäntyötä ja elävöittämään hänen tuotantoaan nykyaikaan. Seura on vapaaehtoisjärjestö, joka tekee hyvin aktiivista kulttuurityötä. Voit liittyä seuran jäseneksi netin kautta osoitteella: einoleinoseura(ät)gmail.com.

Vuosimaksu on 20 € vuodelta 2019. Voit liittyä täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen eteenpäin tai lähettämällä suoraan sähköpostia seuralle osoitteeseen einoleinoseura(ät)gmail.com. Seuran johtokunta kirjaa Sinut jäseneksi seuraavassa johtokunnan kokouksessa. Ilmoittautumisen jälkeen tai jäsenmaksukannon yhteydessä saat postissa pankkisiirtolomakkeen jäsenmaksua varten. Voit maksaa jäsenmaksun sitä ennen myös Seuran tilille Kainuun Osuuspankkiin FI 98 5760 0320 2642 44.

Voit laittaa myös viestin:

einoleinoseura@gmail.com