Kivenpyörittäjän kylä 2015

Heikki Turunen: Kivenpyörittäjän kylä

Paltaniemen teatteriin Kivenpyörittäjän kylä

 

Kirjailija Heikki Turusen liki neljäkymmentä vuotta sitten ilmestynyt romaani Kivenpyörittäjän kylä siirtyy ensi kesänä Paltaniemen teatterin näyttämölle. Vuonna 1996 elokuvanakin useita Jusseja kahmineena tarinana Kivenpyörittäjän kylä on hauska turusmaisella huumorilla höystetty tarina autioituvasta pohjoiskarjalaisesta kylästä ja sen tapahtumista. Suomalaisten elämänhistoriassa se voi olla myös tarina monesta muusta suomalaisesta kylästä.

Paltaniemen teatteri toimii nyt kolmatta kesää Paltaniemellä Eino Leino –talon yhteydessä. Näytelmän ohjaa näyttelijä-ohjaaja Anne Ballini. Näytelmässä on lukuisia rooleja, joihin tarvitaan kesäteatteriharrastajia. Paltaniemen kesäteatteriporukkaan voi ilmoittautua Anne Ballinille (040-8463144) tai lähettämällä viestin: einoleinotalo@gmail.com. Mukaan pääsee myös tulemalla mukaan teatteriporukan kokoontumisiin.

Harjoitteluajat ilmoitetaan näyttelijöille sähköpostitse.

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos!

 

Paltaniemen teatterilaiset kiittävät kuluneesta kesäteatterikaudesta talkoolaisia, yhteistyökumppaneita ja katsojia. Kiitollisuutta tunnemme myös siitä runsaasta positiivisesta palautteesta, jota olemme saaneet esityksestämme.