Kesä 2019

Leino-talon kesäkausi alkaa torstaina 6.6. kello 18.

Runoilta

Runoja maisemassa eläviltä kainuulaisilta runoilijoilta. Haastateltavina Tuula Hiltunen, Liisa Laanti ja Aili Pasanen.

Lapsille loruja ja leikkejä.

Vapaa pääsy, kahvi ja kahvileipä 5 euroa.

Värien voimaa -taidenäyttelyn avajaiset sunnuntaina 9.6. kello 14.

Helena Föhrin taidenäyttely Värien voimaa Lystinurmessa, avajaiset sunnuntaina 9.6. kello 14, jolloin taitelija esittelee teoksiaan.

Pientä purtavaa ja juotavaa.  Näyttely on avoinna koko kesäkuun Leino-talon aukioloaikoina.

Leino-talon aukioloajat kesällä 2019

Talo on avoinna yleisölle torstaista 6.6. aika torstaihin 15.8. Aukioloajoissa on joitakin poikkeuksia lähinnä Cajanus-oopperan takia.

Talo on auki kesäkuussa ja elokuussa tiistaista perjantaihin ja sunnuntaisin kello 12-18.

Heinäkuussa talo on auki myös lauantaisin kello 12-18.

Cajanus-opperan aikana 24.7.-28.7. kello 12-19 eli tuntia pidempään.

Eino Leino -talon kirjapäivät lauantaina ja sunnuntaina 13.7.-14.7.

Ohjelmassa on prof. Jukka Mustosen luennoi aiheesta "Paistettu sipuli auttaa paiseissa", TaM Lasse Lyytikäinen kertoo Lönnritin yrttimaasta, DI  Timo Soininen kertoo Ilmari Kiannon pororetkistä, varatuomari Paavo Enrothin luennoi H. Ahtelasta ja Helen Schjerfbeckistä, Sanna Heinonen esittelee nuorten kirjan Noland, rovasti Risto Kormilaisen esittelee kokoelmaansa Sanan kortteeri, Liisa Enwald kertoo tuotannostaan ja sunnuntaina kirjapäivien päätteeksi metsänhoitaja Mikko Moilanen kertoo Kainuun pyöveleistä.

Sunnuntai-iltapäivällä on samalla Kainuun kirjailijoiden juhlakokous, jossa juhlaesitelmän pitää kirjailija Sirpa Kähkönen. Sunnuntaiaamuna on perinteinen jumalanpalvelus Paltanienen kuvakirkossa.

Tarkempi ohjelma ja Paltaniemen kyläpäivien ohjelma julkaistaan tällä kotissivulla ensi viikolla.

Tehty Yhdistysavaimella | Yhdistystieto.fi