Leino -talon Runokahvilat

22.7.2018

Tulossa seuraavat Runokahvilat:

to 9.8.2018 Kainuun kirjailijat:

Runoja ilosta ja kaipauksesta

Runokahvila Eino Leino -talolla torstaina 9.8.2018 klo 18.00.

Runojaan esittävät sanoin ja sävelin Anneli Karjalainen, Eine Syvävirta, Veli Huovinen, Saara Erkamo, Tarja-Leena Kinnunen, Mirja Kananen, Tarja Kerttula ja Jarmo Kinnunen.

Yhdistyksen jäsenille suunnatun runokilpailun aiheena oli runo ilosta ja kaipauksesta. Tuomarina toiminut Kaukametsän kansalaisopiston rehtori Aune Kariluoto julkistaa kilpailun tulokset. Voittajat palkitaan.

Pääsymaksu 12 €

Sisältää pullakahvit

Tervetuloa.

Kainuun Kirjailijat ry        Eino Leino -talo

to 16.8.2018 klo 18.00 Kainuun lausujat

Kesän viimeisessä runokahvilassa Eino Leino –talolla Kainuun lausujat:                AIKA VALITSI MINUT

Runotreffit tempaisivat mukaansa kaupunkilaisia valitsemaan runoja ja keskustelemaan niistä Kainuun lausujien kanssa. Kesän viimeiseen runokahvilaan valmistimme esityksen AIKA VALITSI MINUT treffeille valituista runoista.

Esitys on Eino Leino –talolla 16.8. klo 18. Liput 12€ sisältävät iltakahvit.

Esitys sisältää mm. Tarja Kerttulan, Nuusa Parkkisen, Kaija Marinin, Anja Tiaisen, Kaija Pakarisen ja Inkeri Kaakisen valitsemia runoja. Muutamat heistä myös itse esittävät valitsemansa runon.

Runojen teemat liittyvät aikaan, elämän ja kuoleman kiertokulkuun, onneen ja olemiseen yksin ja yhdessä, metsään ja mereen, veden pinnan alle ja päälle.

Esityksen haasteena ja rikkautena on hyvin erilaiset runoilijat eri aikakausilta: L. Onervasta Sirpa Kyyröseen, Eino Leinosta Jukka Itkoseen, D.H. Lawrencesta Tommy Tabermaniin jne.

Runoja esittävät Ulla Heikkinen, Siiri Määttä, Nuusa Parkkinen, Arja Mikkonen, Teija Rääpysjärvi, Tarja Kerttula, Seija Mustaneva, Maritta Kaakinen, Raimo Reinikainen ja Raija Heikkinen.

Kainuun Lausujat         Eino Leino -talo